Sazināties Whatsapp

Auto vēsture - kas jāzina iegādājoties lietotu auto

  • Automašīnas pirkšana
  • Padomi

LIETOTU AUTO VĒSTURE

Mēs visi zinām, ka iegādāties lietotu automašīnu ir ekonomiski izdevīgs un praktisks variants. Tomēr ir svarīgi būt piesardzīgiem un rūpīgiem izvēloties lietotu vai mazlietotu automašīnu. Šajā rakstā mēs iedziļināsimies lietotas automašīnas iegādē un kāpēc lietota auto vēstures pārbaudes, tostarp nobraukuma pārbaudes, ir svarīga sastāvdaļa no automašīnas pirkšanas procesa. Papildus mazlietotas lietotas automašīnas vēstures nozīmei, Jūs arī iegūsiet izpratni par sertificētu lietoto automašīnu priekšrocībām, automašīnas apkopes vēstures svarīgumam un citus padomus, lai varētu pieņemt informētu lēmumu, kas atbilst Jūsu vajadzībām un atvieglotu Jūsu mazlietota auto meklējumos.

Mazlietotas automašīnas priekšrocības

Mazlietotas automašīnas iegāde piedāvā vairākas priekšrocības. Pirmkārt, tā ir draudzīgāka Jūsu budžetam, jo mazlietotas automašīnas parasti ir zemākās cenas salīdzinot ar jaunām automašīnām. Turklāt, izvēloties mazlietotu automašīnu, Jūs varat baudīt daudzas jaunas automašīnas īpašības un priekšrocības par zemākām izmaksām salīdzinot nekā ar jaunu automašīnu. Ņemot vērā, ka mazlietotas automašīnas cenas ir zemākas nekā jaunas automašīnas, mazlietotām automašīnām parasti arī ir zemākas apdrošināšanas izmaksas nekā jaunai automašīnai.  Protams arī lietotu automašīnu pieejamība ir daudz vienkāršāka – Jūsu izvēlētā automašīna būs pieejama uzreiz, un nevajadzēs gaidīt līdz auto tiek piegādāts no ražotnes.

Lietotas automašīnas vēstures nozīme

Viens no svarīgākajiem aspektiem, iegādājoties mazlietotu vai lietotu automašīnu, ir automašīnas vēstures pārbaude. Automašīnas vēstures atskaitē ir vērtīga informācija par to kur tā tikusi reģistrēta, negadījumu reģistriem un apkopes vēsturi. Pētot šo automašīnas vēstures atskaiti, Jūs varat iegūt izpratni par potenciālajām problēmām, kas var ietekmēt automašīnas veiktspēju vai vērtību. Tas arī ļauj pārbaudīt automašīnas nobraukuma precizitāti un pārliecināties, vai Jūs netikutu maldināti ar viltotu informāciju. Bravoauto salonā Jūs varat saņemt autoDNA automašīnas vēstures atskaiti bez maksas visām mūsu pieejamajām automašīnām.

Nobraukuma pārbaude: Kāpēc tas ir svarīgi

Nobraukums ir būtisks faktors, novērtējot lietotās automašīnas stāvokli un vērtību. Nobraukums tieši atspoguļo kāds ir automašīnas vispārējais nodilums. Pārbaudot automašīnas nobraukuma vēsturi, Jūs varat arī apstiprināt, vai automašīnas nobraukuma rādītājs ir precīzs un vai ar to nav veiktas manipulācijas. Šī informācija ir svarīga lai ne tikai novērtētu automašīnas kopējo stāvokli un pieņemtu informētu lēmumu par tās iegādi, bet lai izvērtētu ar kādu budžetu vajadzētu rēķināties auto apkopē un izmeklēt vai ar automašinu nav veiktas citas manipulācijas. 

pārbaudi lietota auto vēsturi

Automašīnas apkopes vēstures novērtēšana

Detalizēta apkopes vēsture ir pazīme par rūpīgi uzturētu automašīnu. Apsverot mazlietotu vai lietotu automašīnu, pieprasiet tās apkopes izrakstus, lai uzzinātu, cik labi par to iepriekšējie īpašnieki ir rūpējušies. Regulāra apkope, savlaicīgi veiktas darbības un atbilstība apkopes grafikiem var uzlabot automašīnas ilgmūžību un veiktspēju, kā arī ierobežot potenciālās remontu izmaksas nākotnē. Detalizēta apkopes vēsture iedrošina ticību automašīnas stāvoklim un pārdevēja uzticamībai, nodrošinot mieru un zinot, ka tā ir pienācīgi apkopta.

Kur iegādāties mazlietotu automašīnu

Uzticama auto pārdevēja izvēle mazlietotas automašīnas iegādei ir ļoti svarīga. Šobrīd ir pieejami vairāki varianti, tostarp ražotāju piedāvātie sertificēto lietoto automašīnu programmas, oficiālie dīleri un neatkarīgi lietotu automašīnu tirgotāji. Klientu atsauksmes var palīdzēt atrast uzticamus pārdevējus ar labu reputāciju, kas piedāvā kvalitatīvas mazlietotas un lietotas automašīnas, un garantē augstas kvalitātes pakalpojumus. Ļoti svarīgi ir apskatīt automašīnu, veikt testa braucienu un, ja iespējams, pieprasīt neatkarīga mehāniķa novērtējumu pirms pirkuma noslēgšanas. Visi automašīnas, kas ir pieejamasbravoauto salonos ir izgājušas 150 punktu pārbaudi BOSCH Car Service sertificētā servisā. Papildus tam, bravoauto salonos ir pieejamas Jaguar un Land Rover Approved, kā arī BMW Premium Selection automašīnas, kas ir izgājušas rūpnīcas noteiktus standartus un pārbaudes.

Secinājums

Lietotas automašīnas iegāde var būt gudrs lēmums, kas ļauj ietaupīt naudu, vienlaicīgi baudot uzticamu un kvalitatīvu transportlīdzekli. Tomēr ir svarīgi būt rūpīgiem un veikt padziļinātu pētījumu par automašīnas tigotāju kā arī mazlietotu vai lietotu automašīnu, ko vēlaties iegādāties. Pārbaudot automašīnas vēsturi, verificējot nobraukumu, apkopes vēsturi un ņemot automašīnas tigotāja reputāciju, Jūs varēsiet pieņemt labāko lēmumu. Atcerieties iegādāties no uzticamiem avotiem un veikt nepieciešamos pasākumus, lai nodrošinātu, ka Jūsu lietotās automašīnas pirkums atbilst Jūsu prasībām.

SKATĪT PĀRBAUDĪTU AUTO PIEDĀVĀJUMUS

Īpaši piedāvājumi no bravoauto un jaunākās aktualitātes auto nozarē!

Piesakieties e-pasta jaunumu saņemšanai un saņemiet pašu labāko savā pastkastītē.

KĀPĒC IEGĀDĀTIES MAZLIETOTU AUTOMAŠĪNU BRAVOAUTO?

150 PUNKTU PĀRBAUDE

Brauciet ar pārliecību
Jūs variet būt pārliecināti, ka
Jūsu jaunais auto ir tehniskā kārtībā

MAZLIETOTS AUTO IKVIENAM

Vairāk kā 150 auto
Piedāvājam vairāk kā 150 mazlietotu auto, vai arī pasūtīsim Jūsu izvēlētu auto no ārvalstīm

12 MĒNEŠU GARANTIJA

Esiet drošs veselu gadu
Visiem mūsu transportlīdzekļiem ir plaša spektra 12 mēnešu garantija un īpašs piedāvājums ārpus garantijas servisam

12 MĒNEŠU PALĪDZĪBA UZ CEĻA

Iegūstiet vairāk no bravoauto
Sniegsim palīdzību uz ceļa vai palīdzēsim nogādāt auto uz mūsu autorizētu servisu bezmaksas

JŪSU VAJADZĪBĀM PIELĀGOTS FINANSĒJUMS

Pielāgojiet atbilstoši jūsu vēlmēm
Individualizēti finansējuma un citi profesionāli pakalpojumi

PĀRDODIET VAI APMAINIET SAVU AUTO

Atbrauciet ar veco un aizbrauciet ar jaunu
Pārdodiet savu auto mums vai pārvērtiet to par pirmo iemaksu sava jaunā auto iegādei